Reggeli jóga gyakorlatok!

Ahhoz, hogy napjaid
energikusan, frissen induljanak és teljenek.

 
Nem kell, hogy idegeskedve, harcolva küzd végig az egész napot, ami előtted áll.
Csak jól kell indítanod, és máris egy csodás reggelnek, és a folytatásának nézel elébe.

Gondolom azt te is tudod, hogy a jól indított reggel határozza meg az egész napodat.
Hát most itt a lehetőség, hogy jól indítsd a napodat még akkor is, ha éppen bal lábbal keltél fel.
Hiszen biztosan te is tudod milyen az, amikor már az ébredés pillanatában érzed, hogy ma nincs kedved semmire, legszívesebben az ágyban maradnál és még a reggelidet is oda kérnéd.


Biztos van aki ezt megteheti, de előbb-utóbb akkor is ki kell kelni az ágyból és kezdődik a nap, ami már az indulásnál is nyugös volt.
Nem számít, hogy miért, lehet rossz az idő, egy rosszul végződő esti program hangulata, vagy csak egyszerűen így ébredünk mindenféle előzetes bejelentés nélkül, anélkül, hogy tudnánk az okát.
Elálrulom, hogy most lehetőséged van, hogy egyre jobbá és jobbá tud tenni a reggeli indulásokat. Bizonyos gyakorlatoknak az elvégzésével.


Az  Ildikó által bemutatót gyakorlat sorozatok mindegyike alkalmas arra, hogy a regeli indulásokat energiával és szellemi frissességgel tud meg tölteni, így biztosítva az egész napos derűt és jó hangulatot.


A fiatalos lendület

Mostantól nem kell irigyelned a fiatalok lendületét és kitartását, hiszen ezekre te is képes leszel, ha szánsz magadra legalább tíz percet.
Igen csak napi tíz perc és a napod be indul, még a regeli kávé sem fog hiányozni, ahogy feltöltődsz energiával a gyakorlatok végzése közben.
Mostantól nem kell arra várnod, hogy mikortól lesz megint jó a hangulatod, hiszen ezt már a reggeli indulással meg teremtheted, ha szánsz magadra egy kis időt. Nem kell több, elég lesz egyszerre tíz perc is, hiszen egy-egy gyakorlatsor csak ennyi időt kiván.

Tudom, hogy senki sem idő milliomos és mindenki siet és rohan valahová, semmire sem jut időd, de szabad-e megengedned magadnak, hogy legalább 10 percet ne szánj magadra az egész napos jó közérzetért cserébe.
Szerintem nem, mert ha ezt a tíz percet amit egy-egy gyakorlatsor megkíván és magadra szánod, az mind sokszorosan megtérül.


Vegyük sorra, mit nyersz a jóga gyakorlatokkal
  • egész napos jó közérzet
  • fiatalos frissesség
  • lendületet a napi feladatokhoz
  • testi és szellemi frissességet
  • méregtelenítés
  • erőnlétedet növeled
  • energiával töltődsz fel
És még sorolhatnám azt a sok jó tulajdonságot amit a reggeli gyakorlatok kézzelfoghatóan adnak neked.

Hogy miként tudod ezt el érni, válasz ki a lemezről egy neked tetsző gyakorlatsort és végezd el, és mire befejezed, addigra már túl vagy egy akár nyűgösnek indult nap kezdetén, és a folytatásban már sokkal derűsebb szemmel nézed az előtted álló világot.

Egy megfelelően indított reggellel, megalapozhatod a napod további alakulását. Ezen a lemezen található gyakorlatsorok, bármelyike képes arra, hogy napjaidat frissen és energikusan kezd el és folytasd egész nap.A gyakorlatsorozatok a következők:

Surya Namaskar- Napüdvözlet Ez a gyakorlatsor a világ egyetem ritmusát tükrözi, a mozgást a körforgást.
Gyakorlásával olyan transzformáló erőket hozunk mozgásba amely segít egy teljesebb és dinamikusabb életvitelben.

Khatu Pranam Tökéletes egyensújt és harmoniát teremt testi, lelki és szellemi műkődésünkben.

Őt Tibeti E fiatalitó gyakorlatsor segítségével,  egészségesebb teljesebb életet élhetünk.

Rúna gyakorlatok Az élet és szexuál energia növelésére hatnak.


Itt belenézhetsz a DVD-n található gyakorlatokba.
jogaotthon.hu
Hogy kinek ajánlom ezt a DVD-t.


Ajánlom ezt a DVD-t kezdőknek, akik még csak ismerkednek a jógával.
Ajánlom azoknak az elfoglalt, idő hiányban szenvedőknek, akik állandóan pörgésben vannak, és már reggeltől frissek akarnak lenni.
Ajánlom a megfáradt, begubózott embereknek, akik maguk sem tudják már az ébredésnél, hogy mi a bajuk.
Ajánlom azoknak akik nehezen ébrednek és a második kávé után is kábultak, nekik különössen mert a gyakorlat elvégzése előtt még nem, a gyakorlat után, meg már, nem kell kávé, ha csak nem az ize miatt, megszokásból.:-))
Ajánlom még azoknak akik tenni akarnak a jobb létükért és nem azon akarnak siránkozni, hogy milyen rosszul indult már megint ez a nap.
Ajánlom neked kedves érdeklődő, aki olvassa ezt az írást, hiszen ha eljutottál idáig akkor már te is tenni akarsz életed jobbá tételében, amiben ez a DVD nagyban hozzájárul.


Vevő vélemény:

Kedves Oszvald Károly!

A 3+1 reggeli gyakorlatok DVD-t decemberben rendeltem meg és az Ön jóvoltából karácsonyra meg is érkezett:))). Hosszú évekkel ezelõtt elterveztem , hogy jógázni fogok de a sok munkám miatt mindig halogattam.Most úgy éreztem itt az ideje elkezdeni és úgy gondolom, hogy nagyon jól döntöttem. Amióta végzem a gyakorlatokat, érzem hogy sokat erõsödtem, jobb a kedvem sõt sokkal nyugodtabb vagyok. Ha egy-két napig nincs lehetõségem rá, akkor már hiányzik. Elmondhatom, hogy nagyon jó változást hozott az életemben. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

   Üdvözlettel:          
         Bordásné Gy. Erika
Ez nagyon jól hangzik! :-)))


Jó és most nézzük, hogy mibe fog ez kerülni neked.

A jóga DVD-nek az ára 2680 Forint, ha a banki utalást választod.
De ha postai utánvéttel kéred, úgy ebben az esetben +1300 Forint postai utánvétdíj költséged is lesz, így a DVD ára összesen 3980 Forintba  fog kerülni.
Europai országokból érkező megrendelés esetén a fenti árakon kívül 1000 Forint plusz postázási költség kerül elszámolásra.


És még valami!

Mivel teljesen biztos vagyok abban, hogy a "3+1 reggeli jóga gyakorlatok" DVD-n szereplő gyakorlatok rendszeres végzésének hatására, már rövid idő elteltével, pozitív változások indulnak el az életedben.
Ezért egy 100% pénz vissza fízetésí garanciát vállalok rá. 
Amenyiben egy éven belül visszaküldöd nekünk a csomagot bármikor azzal, hogy nem érte meg az árát, mert nálad nem hozta meg az eredményt. Kérdés nélkül visszafizetjük a teljes összeget, amit fizettél érte.

Így kockázatod egyáltalán nincs: Te döntöd el, hogy ez a rendkívüli DVD a hasznodra lesz, vagy lemondasz róla.Kérlek, most töltsd ki az alábbi megrendelő lapot,

mely révén a fent részletezett kedvező feltételekkel hozzá juthatsz,
a "3+1 reggeli gyakorlatok" DVD-nek.MEGRENDELÉS


Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk.
A rendelkezésünkre bocsátott információt
sohasem adjuk ki harmadik fél felé.
Személyiségjogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.
Név:*
Kereszt név:*
E-mail:*
Ország:
Helység:*
Utca, házszám:*
Irányitószám:*
Telefonszám:*
a megrendelés visszaigazolásához


Fizetésímód vállasztás:*
Banki utalás: Banki átutalásnál csak egyszerûen ki kell tölteni az online rendelési lapunkat. Ezzel jelzed felénk vásárlási szándékodat. Miután ezt megtetted, néhány percen belül kapsz tõlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelõ adatokkal és információkkal.


Postai utánvét: Szintén úgy, mint a banki utalásnál, csak egyszerûen ki kell töltened az online rendelési lapunkat. Ezzel jelzed felénk vásárlási szándékodat. Miután ezt megtetted, néhány percen belül kapsz tõlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelõ adatokkal és információkkal.


Darabszám:*


Fizetendõ összeg: Forint


Személyes üzenet:

Tehát a "Megrendelem" gomb megnyomásával megrendeled
a "3+1 Regeli gyakorlatok" DVD.
A rendelésed követõen e-mailben visszaigazolom a rendelést és elküldöm a szükséges adatokat, illetve egy munkanapon belül telefonon is visszaigazolom rendelésed.

Ezennel a fent részletezett feltételekkel megrendelem a termékeket.

Kérlek, csak egyszer kattints a vissza igazoló ablak néhány másodpercen belül megjelenik!
Maradok tisztelettel a te szolgálatodban:

  Alíirás
         Oszvald Károly
 A JogaOtthon.hu szerzője
Oszvald Karesz 


Ui.: Életed nem attól lesz teljes, hogy mi vesz téged körül, ha nem attól, hogy hogyan érzed magadat a bőrödben. Ez viszont csak rajtad múlik.