Szeretnél egészségesebb, energikusabb,
korodat meghazudtoló életet élni?
Ki ne szeretne?
Én is szeretek így élni.

Szeretem a reggeli nyugodt ébredéseket, az eredményes napokat, a pihentető álmot, szeretetteljes együttléteket, hiszen mindig is erre vágytam.

Tudom, hogy ez talán hihetetlenek hangzik számodra, de amióta jógázom valóban így élem az életem. Ha te is jógázol, tudod miről beszélek. Ha még nem vagy ennek az útnak állandó vándora, akkor itt egy személyes példám, miért is kezdtem el a jógát.


Igaz, azelőtt sem voltak komolyabb problémáim, egy eset kivételével, amikor egy megerőltetés miatt a hátam csúnyán meghúzódott és sehogyan sem akart javulni.

Veled is sokszor van úgy, hogy ott van a megoldás és mégsem élsz vele?

Nekem a megoldás ott volt az orrom előtt, hiszen Mika Ildikó Hatha jóga oktatóval már régen ismertük egymást, én mégsem éreztem rá, hogy mit is kellene tennem a jobb közérzetemért. Pedig veszteni valóm nem volt.

Közel másfél éve kínlódtam, amikor egymásra találtunk, ÉN és a JÓGA.
Jól tudom, hogy a változáshoz, változtatáshoz sok embernek kell egy lökés, mert nem mernek váltani. Nekem ilyen volt a hátfájás, engem ez indított el, egy csodálatos új élet, a jóga felé.

Az elsõ lépés nehézsége nálam is mutatkozott, de nem bántam meg, hogy elhatároztam, így egy sokkal élhetőbb életet tudok élni.

Viszont ahogy nekem, úgy neked is magadnak kell meghoznod ezt az elhatározást, ha változtatni akarsz az eddigi életeden. Mert ez a elhatározás lesz, ami a hátralévő életedben egy csodálatos, élhető, boldog élethez segít hozzá.


Amikor végre elkezdtem végezni a jóga gyakorlatokat nem kellett sok idő hozzá és a hátamon nem jelenkezet a figyelmeztetés, hogy figyelj, még megvagyok, és egy erõsebb fájással tudomásomra hozta a nyilvánvalót. Elmúlt, nem éreztem a húzódást, és az óta sem érzem.

Akkoriban még nem igazán értettem miként működik, ezért elkezdtem jobban utána olvasni, rendszeresen foglalkozni a jógával és a saját börömön megtapasztaltam, hogy ennél egyszerűbb és nagyszerűbb rendszerrel még nem találkoztam.

Egyszerűsége abban rejlik, hogy végzed a gyakorlatokat, figyeled a légzésed és a gyakorlatok hatását a tested pontjain, és szinte már az első óra után beáll a pozitiv változás, de ahhoz, hogy ez fent is maradjon rendszeresen legalább heti 3 alkalommal gyakorolni kell.

Tapasztald meg te is a tested
és szellemed csodálatos
megújulási képességét!

Én soha nem gondoltam volna,
hogy ekkora változást hoz életembe a jóga.


Testileg nagyon jól érzem magam, rugalmasabb vagyok és szellemileg is frissebb lettem, gondolkodásom kiegyensúlyozott. Egy megfázás nálam úgy jelentkezik, hogy csak egy tüsszentés az egész.

Nyugodtan merem állítani, hogy életem gyökeresen megváltozott, bár egy külső szemlélő, csak azt veszi észre, hogy fiatalosabb, energikusabb vagyok. A barátaim mindig azt mondják, hogy könnyű neked, hiszen nincs semmilyen problémád és ez igaz is, hiszen, már megoldandó feladatként, és játékosan oldom meg, a mások által problémának tekintet élethelyzeteket.

Én azt szeretném, hogy mint nekem, neked is könnyebbek, egészségesebbek és boldogabbak legyenek a napjaid.

Ezért állítottam össze két, olyan különleges jóga DVD csomagot Mika Ildi jóga oktató tolmácsolásában, amik nagy segítségedre lehetnek abban, hogy minél pontosabban, és ez által sokkal hatékonyabban tudd végrehajtani a jógagyakorlatokat.

Érezd magad te is olyan jól a bőrödben, mint én, vagy ha lehet még jobban. :-))


Akik már elkezdték a jógát


Magdi

Én nem régtõl jógázom, de így is nagy változáson mentem keresztül. Egészségi állapotom sokat javult, nézetem megváltozott, víg kedélyû lettem. Mások is észre vették a változásaimat,és én nagyon büszkén mondom, hogy a jógának köszönhetem.Boldog vagyok hogy rátaláltam a jógára.Júlia

A jógának sokat köszönhetek. Nem régen végzem a gyakorlatokat, de az emberek már észrevették, hogy vidámabb vagyok és kiegyensúlyozottabb.Zsuzsa

Fizikailag jó erõnlétet biztosít. Szellemileg koncentráltabb lettem, gondolkodásom "tisztább", érzelmileg stabil. A sporttal szemben nagyobb örömet biztosít, a súlyfelesleg könnyebben tudom "eltávolítani" :-)).Zita

A jóga energikusabbá, mozgékonyabbá tett, oldotta az ízületeim merevségét.Kitti

Régebben egy olyan dühöngõ morcos lány voltam, a jóga segítségével ma már egy vidám lányt ismertek meg a szüleim és az osztálytársaim is meg a barátaim.Sanyi bácsi

Javult a testi és a szellemi kondícióm is. Jobb a közérzetem, nõtt az életkedvem. Érzem, hogy jó irányba fordult az egész további létem.  Köszönöm a segítséged!Nagyon sok segítséget nyújt nekem a jóga, könnyebben mozgok valamit fogytam is és szellemileg is frissebb vagyok.54 éves vagyok, hátgerinc, visszér problémával, amit a testsúlyom is súlyosbít, szószerit, de amióta jógázom, azóta könnyebben mozgok.
Életszemléletem meg változott, egészen máskeppen látom a testem karban tartását. Meggondolom mit eszem mennyit és mikor. Eddig bele törõdtem hogy beteg vagyok, orvosról, orvosra jártam, de a jógában megtaláltam azt ami nekem hiányzott. Még egyszer nagyon köszönök mindent, ez nekem jó nagyon.

Tisztelettel RiaMagdi

Számomra sokat segít a jóga a mindennapok elviselésében. Ha stresszesnek érzem magam jógázom egy órát és máris nagyon jól érzem magam. Hihetetlen jó megtapasztalni a jóga jótékony hatásait. Sokan érdekesen néznek rám, ha ideges embernek azt mondom-jóga légzés! Sajnos kevesen tudják mirõl beszélek. Sajnálom h.az óvodában v.az iskolákban még nem fedezték fel h.a jóga heti 1 tornaórába tanítva milyen jó hatással lenne a gyerekekre. Én mióta jógázom  sokkal jobb fizikai állapotban vagyok sok velem egykorú nõnél.45 éves elmúltam, és sokan kérdezik, mitõl vagyok ilyen fitt. JÓGA, ez a TITOK. Köszönöm.Évi

Számomra a jógázás hatalmas segítség,mert fizikailag és szellemileg egyaránt megnyugtat,felfrissít és kikapcsol. Hajlamos vagyok arra,hogy lemerevedjen az izomzatom,ami megnehezíti a mindennapi feladatok elvégzését. A gyakorlatok végzésével ez a problémám jelentősen csökkent és a környezetemmel is könnyebben működöm együtt.


Mitől is olyan különleges
Ildikó által összeállított gyakorlatsor?

A gyakorlatok végzése nem különbözik a Hatha jógától, hiszen a gyakorlatok ugyan azok, egy valamiben azonban eltér, és ez sarkalatos pontja az egész rendszernek. Ennél a jóga rendszernél  segítségül hívjuk a hold és a földi természeti erejét, miközben a gyakorlatokat végezzük, hogy minél eredményesebb, pozitív hatást tudjunk a legrövidebb idő alatt elérni.

Tudjuk, hogy a hold állása hatással van a testünkre, sokkal közvetlenebbül, mint ahogyan azt gondolnánk, elég csak az ár - apály jelenségre gondolnunk. A hold fázisához igazított jógagyakorlatok azért energiával teltebbek, mert minden gyakorlat, amit az adott testrészért, belső szervek megújulásáért, tisztulásáért, regenerálásáért teszünk, a hold energiájának a támogatásával, sokkal intenzívebben fejti ki jótékony hatását testünkre, szervezetünkre.

Tehát az egésznek a lényege, hogy olyan jógagyakorlatokat végzünk, a hold állását figyelembe véve, ami energetizálja, tonizálja azt a testrészt úgy, hogy a hold energiája erre még külön rásegít, ez által fokozva a gyakorlat jótékony hatását.

Például, ha a hold a Kos csillagképben van, akkor a fej, az arc és az idegrendszerhez tartozó gyakorlatokat érdemes gyakorolni, ha a Bikában, akkor a bikához tartozó testrészek erősítéséhez tartozó gyakorlatokat.

Az élet jógája című DVD.-én a jógagyakorlatok így lettek összeállítva. Figyelembe véve ezeket a szempontokat, hogy a gyakorlatok végzésénél minél hatásosabban érvényesüljön a hold erejének a segítségével a jógagyakorlat jótékony hatása.

Úgy gondolod, hogy nincs elég időd?

Az elején magam is erre gondoltam, 
de hidd el, nincs mitől tartanod.

A csomag tartalmaz egy rövidebb (3+1 reggeli gyakorlatok) DVD-t is, hogy amikor nincs annyi idõd, akkor se mondj le a gyakorlásról és a fiatalos lendületrõl.
Mostantól nem kell irigyelned a fiatalos lendületet és kitartást, hiszen ezekre Te is képes lehetsz, ha szánsz magadra naponta legalább tíz percet. Igen jól láttad, csak napi tíz perc és a tested beindul. Még a reggeli kávé sem fog hiányozni. Annyira feltöltõdsz energiával a gyakorlatok végzése közben.

Nem kell arra várnod, hogy mikor lesz megint olyan jó a hangulatod mint régebben, hiszen ezt már a reggeli indulással megteremtheted. Elég egyszerre tíz szabad perc is, hiszen egy-egy gyakorlatsor csak ennyi idõt kíván. Persze még gondolatban sem akarlak korlátozni, elvégezheted egyszerre az egészet is, mert az sem több 40 percnél.

Ez nagyon jól hangzik,
de én a párommal, barátaimmal is szeretnék együtt jógázni.


Ennek sincs semmi akadálya, hiszen a páros DVD csomagban megtalálható egy Hatha jóga páros gyakorlatok DVD. A baráti, családi és pár kapcsolatok erõsítésére.

A jóga gyakorlatoknak van egy kevésbé ismert része, ez pedig a páros gyakorlatok. Ezen a DVD lemezen ezek a gyakorlatok vannak bemutatva.

Hogy miért jók a páros gyakorlatok? Mert gyakorlásukkal sok segítséget tudunk nyújtani a társunknak, akivel éppen együtt jógázunk. Megtapasztaljuk és egyben kitoljuk a társunk segítségével a testi korlátainkat.

Egy bensõségesebb, közvetlenebb kapcsolatot tudunk kialakítani a társunkkal, hiszen a gyakorlások közben egészen közel kerülünk egymáshoz, mind testi, mind szellemi szinten. A gyakorlatok végzése közben megtanulunk odafigyelni a másikra, hiszen ha valamit elvétünk, akkor társunk azonnal jelez nekünk és segít a gyakorlat helyes végre hajtásában.

Ezen a DVD-n található gyakorltok felszabadítjk és egyben kellemesen felfrissítik a testet és a szellemet. Társunkra való oda figyeléssel a gyakorlatoknál, nagyon sok örömöt és játékos együttlétet tölthetünk egymás társaságában.

És még egy nagyon fontos rész.

Azt szeretném, hogy mindenki, aki meg vásárolja valamelyik jóga DVD csomagot, minél jobban megismerje a jóga gyakorlatokat és jótékony hatásukat. Ezért létre hoztam egy zárt oldalt, ahol Az élet jógája DVD-n szereplõ összes gyakorlat megtalálható lesz, videón és leírásban úgy, ahogyan azt a hírlevelekben már megszokhattad.
Nézzük most konkrétan miből is állnak ezek a csomagok.

Ezt a jóga DVD csomagot, kimondottan pároknak ajánlanám, vagy olyan jógázóknak akik szeretnek barátaikkal, ismerõseikkel gyakorolni és erõsíteni szeretnék kapcsolataikat, egészségüket, szellemi fejlõdésüket, belsõbékéjüket.

 

Az élet jógája

ami 4 db DVD lemezbõl, darabonként másfél óra
jóga tanításról szól. Kezdve az adott lemezen található holdfázisok ismertetésével, a bemelegítõ gyakorlaton átt a jóga gyakorlásáig, melyet egy relaxáció,-meditáció zár le.
Jóga DVD

Egy hold naptárt, ami megmutatja neked, hogy éppen melyik lemezen lévõ gyakorlatokkal érdemes foglalkoznod. hold naptár

Belépés "Az élet jógája" zárt oldalára, ahol a DVD-ken szereplõ összes gyakorlat bemutatását és leírását megtalálhatod
Részletezve a gyakorlat tulajdonságát, hogy milyen szervekre, testrészekre van jótékony hatással, kinek javallót, kinek nem, és mikor célszerû õket gyakorolnod ahhoz, hogy a legjobban érvényesüljön a jótékony hatásuk.
JogaOtthon.hu tagok oldala  
Az oldal folyamatos feltőltés alatt.          
                +
egy 45 perces jóga videó,

amit a zárt oldalon tudsz teljes
terjedelemben megnézni >>>


Hatha jóga párosgyakorlatok

1 db DVD lemez, melyen hatha jóga páros gyakorlatok találhatókak.

Báráti és társas kapcsolatok erősítésére, a jobb közérzetért.
jóga dvd

3+1 reggeli gyakorlatok

Ennek a dvd-nek a gyakorlatai a reggeli indulásokat energiával és szellemi frissességgel tudja megtölteni, így biztosítva az egész napos derût és jó hangulatot.
jóga dvd


Tehát a PÁROS jóga DVD csomag tartalma
 • Az élet jógája 4 lemezes DVD csomag lemezenként másfél óra jóga gyakorlatokkal, amit egy meditációs rész zár le.
 • Egy hold naptár, hogy tud, hogy éppen melyik lemezt kell elõvenned az élet jógája DVD csomagból.
 • Egy zárt oldalt, ahol az élet jógája DVD-n szerepló összes gyakorlatot megtalálod úgy ahogyan azt a hírlevelekben megszoktad.
 • Egy Hatha jóga páros gyakorlatokat tartalmazó DVD lemez egy órás páros jóga gyakorlatokkal
 • Egy 3+1 reggeli gyakorlatokat tartalmazó DVD, hogy mindig frissen és derűsen kezd a napodat.
Ennek a jóga DVD csomagnak az ára 
összesen 19990 Forint,

most viszont csak 17990 Forint

Viszont amennyiben a postai utánvétes megrendelést választod, úgy ebben az esetben +1300 Forint postai utánvétdíj költséged is lesz, így a DVD csomag ára összesen 21880 Forint helyett,
most csak 19290
Forint!


Europai országokból érkezõ megrendelés esetén a fenti árakon kívül

1500 Forint  plusz postázási költség kerül elszámolásra.

A második csomagot olyan gyakorlóknak állítottam össze akik a páros gyakorlatokat valamilyen oknál fogva nem gyakorolnák, de mégis szeretnének saját magukért, az egészségükért, szellemi fejlõdésükért és a belsõbékéjükért tenni.

Az élet jógája

ami 4 db DVD lemezbõl, darabonként másfél óra
jóga tanításról szól. Kezdve az adott lemezen található holdfázisok ismertetésével, a bemelegítõ gyakorlaton átt a jóga gyakorlásáig, melyet egy relaxáció,-meditáció zár le.
Jóga DVD

Egy hold naptárt, ami megmutatja neked, hogy éppen melyik lemezen lévõ gyakorlatokkal érdemes foglalkoznod. hold naptár

Belépés "Az élet jógája" zárt oldalára, ahol a DVD szereplõ összes gyakorlat bemutatását és leírását megtalálod
Részletezve a gyakorlat tulajdonságát, hogy milyen szervekre, testrészekre van jótékony hatással, kinek javallót, kinek nem, és mikor célszerû õket gyakorolnod ahhoz, hogy a legjobban érvényesüljön a jótékony hatásuk.
JogaOtthon.hu tagok oldala  
Az oldal folyamatos feltőltés alatt.         
                +
egy 45 perces jóga videó,

amit a zárt oldalon tudsz teljes
terjedelemben végig megnézni >>>


3+1 reggeli gyakorlatok

Ennek a dvd-nek a gyakorlatai a reggeli indulásokat energiával és szellemi frissességgel tudja megtölteni, így biztosítva az egész napos derüt és jó hangulatot.
jóga dvd
Második jóga DVD csomag tartalma

 • Az élet jógája 4 lemezes DVD csomag lemezenként másfél óra jóga gyakorlatokkal, amit egy meditációs rész zár le.
 • Egy hold naptár, hogy tud, hogy éppen melyik lemezt kell elõvenned az élet jógája DVD csomagból.
 • Egy zárt oldalt, ahol az élet jógája DVD-n szerepló összes gyakorlatot megtalálod úgy ahogyan azt a hírlevelekben megszoktad.
 • Egy 3+1 reggeli gyakorlatokat tartalmazó DVD, hogy mindig frissen és derûsen kezd a napodat.Ennek a jóga 
DVD csomagnak az ára 
összesen 17940 Forint,

most viszont csak 15940 Forint

Viszont amennyiben a postai utánvétes megrendelést választod, úgy ebben az esetben +1300 Forint
postai utánvétdíj költséged is lesz, így a DVD csomag ára összesen 19830 Forint helyett,
most csak 17240 Forint!

Europai országokból érkezõ megrendelés esetén a fenti árakon kívül
1500 Forint plusz postázási költség kerül elszámolásra.
Hogyan vélekednek azok,
akik már használják ezeket a dvd-ket


Kedves Károly!

A DVD-rõl nagyon jó a tapasztalatom. A gyakorlatok jól követhetõek, hétrõl-hétre érzem, hogy egyre jobban sikerül a végrehajtásuk. Mind az egyensúlyérzékem, mind a hajlékonyságom sokat fejlõdött.
A gyerekek mellett elég kevés idõm van napközben a kikapcsolódásra, lassításra, így a jóga abban is segít, hogy feltöltõdjek és egy kicsit magamra is figyelhessek. Kellemes, megnyugtató a gyakorlatok közben hallható zene és a szép környezet is.
Már a hírlevelek alatt megszoktam Ildikó nyugodt, csendes stílusát, ezért számomra külön elõnye a DVD-nek, hogy õ mutatja be a gyakorlatokat.

                                              AngiKedves Oszvald Károly!

A 3+1 reggeli gyakorlatok DVD-t decemberben rendeltem meg és az Ön jóvoltából karácsonyra meg is érkezett:))). Hosszú évekkel ezelõtt elterveztem , hogy jógázni fogok de a sok munkám miatt mindig halogattam.Most úgy éreztem itt az ideje elkezdeni és úgy gondolom, hogy nagyon jól döntöttem. Amióta végzem a gyakorlatokat, érzem hogy sokat erõsödtem, jobb a kedvem sõt sokkal nyugodtabb vagyok. Ha egy-két napig nincs lehetõségem rá, akkor már hiányzik. Elmondhatom, hogy nagyon jó változást hozott az életemben. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

   Üdvözlettel:          
         Bordásné Gy. ErikaTisztelt Ildikó és Károly!

Nagy örömömre szolgált, hogy elkészítették ezt a DVD sorozatot.A lakhelyemhez közel sajnos nem találtam megfelelő jóga órát.
Vagy időben, vagy minőségében nem felelt meg az elvárásomnak. gy az interneten nézegettem jógával kapcsolatos oldalakat.

Magyar nyelvű nem sok van, de szerencsémre rátaláltam a Jógaotthon oldalára. Fel is iratkoztam, kaptam is a
hírleveleket. Így ismerkedtem meg az Ildikó által oktatott jógával.
 
Nagyon megtetszett.
 
Karácsony előtt pedig jött a lehetőség, egy még átfogóbb, komplex, több órát összefogó DVD sorozat megvásárlására. Az ár is nagyon kedvező. Nem gondolkodtam, cselekedtem.  Én ezt a lehetőséget Önöktől ajándéknak tekintettem.

Megrendeltem.

Amikor megérkezett, rögtön végignéztem. Akkor még nem csináltam, csak "meglestem" a gyakorlatokat. Másnap viszont már beiktattam a napi elfoglaltságok közé a jógaórámat. Nagyon tetszett. Azóta
hetente két-három alkalommal végzem a gyakorlatokat

Különösen örülök, hogy az otthonomban "járhatok" jógaórára. Így nincs plusz kötöttség, nem kell másokhoz alkalmazkodni, hidegben, esőben róni a sötét utcákat. A mikor idom
engedi- márpedig engedi, mert fontos nekem a jóga,- csak beteszem az aktuális DVD-t, és már kezdődhet is az én személyre szabott jógaórám.

Még egyszer köszönöm ezt a lehetőséget!
Csak ajánlani tudom minden érdeklődőnek ezt a DVD összeállítást!
                       
Jó egészséget kívánok mindenkinek a jóga segítségével!

                 Csórné Bea

Kedves Károly

Az élet jógája DVD-kel nagyon meg vagyok elégedve! A jogázás már jó ideje az életem részévé vált, de mióta önnel felvettem a kapcsolatott még inkább elsajátítom a gyakorlatokat! Mindenkinek ajánlom én csak jót tudok róla mondani! A felszabadult mozgásomat a jogának köszönhetem, a munkám során ez nagyon fontos mivel nõvérként dolgozom már közel 20-éve!

                       Tisztelettel Ferenczi Gézáné. Ami.Kedves Károly!

Nagyon szeretem a DVD-n szereplõ gyakorlatokat. Határozottan érzem a változást mind lelki, mind fizikai értelemben.
Annak ellenére hogy könnyebb aerobikot is csinálom, ez teljesen mást ad nekem.  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetõségre és ajánlom mindenkinek!
                         
                         Üdvözlettel: MariannTisztelt Károly!
 
Már évek óta jógázom és a jógától, beleértve az Élet jógája címû dvdt nagyon sokat kaptam. Tudni kell, hogy én 14 éves korom óta mozgássérült, féloldali bénult vagyok. Nagyon rossz volt az egyensúlyérzékem,de hiszem, hogy a jógának is köszönhetem, hogy rengeteget javult az egyensúlyom is. Volt összehasonlítási alapom és el kell, hogy mondjam, hogy sok új ászanával, jógapózzal gyarapodott a tudásom Az élet jógája dvd által.
Én csak köszönettel tartozom a jógának és mindenkinek szívbõl tudom ajánlani akár lelki akár testi bajok gyógyítására. A gondolatnak teremtõ ereje van.

Tisztelettel: Lengyel Andrea  Tisztelt Oszvald Károly!


Én már évek óta jógázom, hol oktatóval, hol csak úgy magamtól, esetleg kazetták segítségével.
A párom eleinte csak nézett, de mára néhány gerinccsavaró gyakorlatot õ is csinál, ha fáj a dereka.
Nagyon vártam a páros gyakorlatok DVD-t, és az otthoni fogadtatást is.
A párom elõször nem is tiltakozott- nem is lelkesedett, de csinálta velem a gyakorlatokat.

Néhány nap elteltével Õ kérdezte, hogy nincs-e kedvem vele jógázni, ami nekem azt jelenti, hogy

elfogadta, és jól érzi magát a gyakorlatok közben, valamint utána.
Úgy érzem, mindjárt a DVD elején az egymásra hangolódás nagyon szép indítása a gyakorlatoknak.

Magasság, súly és hajlékonyság eltérés is van köztem és a párom között, de ez nem jelentett nehézséget

a végrehajtás során. A gyakorlatok végén nagyon kellemes fáradtságot érzünk, és különös hangulati "együttrezgést" amit nagyon szeretünk. Remélem, ez a jó érzés csak mélyülni fog, amint egyre gyakorlottabban hajtjuk végre a mozdulatokat.

Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetõségre, és szeretném, ha egy idõ után a komplett joga DVD is megengedhetném magamnak, nekünk.


Üdvözlöm:

          ZsuzsaMost nézd meg miben segítet Évinek
a jóga


Ugye ez nagyon jól hangzik? :-)))

És még valami!
Természetesen garancia is van.

Mivel teljesen biztos vagyok abban, hogy az általad kiválasztot  DVD csomagban szereplő jógagyakorlatok rendszeres végzésének hatására, már rövid idő elteltével, pozitív változások indulnak el az életedben.

Ezért egy teljes évig 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalok
 a DVD csomagra. Ha visszaküldöd nekünk a csomagot bármikor, egy éven belül azzal, hogy a lemezeken található, rendszeresen végzet jóga gyakorlatok, nálad nem hoztak semilyen pozitiv változást, ezért nem érte meg az árát, ebben az esetben kérdés nélkül visszafizetjük a a DVD csomag teljes vételárát.

Így kockázatod egyáltalán nincs. Te döntöd el, hogy ez a rendkívüli  DVD csomag,
a zárt oldallal és a benne lévő tanitással, a hasznodra lesz, vagy lemondasz róla.

Kérlek most töltsd ki az alábbi megrendelő lapot és hozzon neked is annyi örömet, nyugalmat, feltöltődést és egészséget ez a jóga DVD csomag, mint azoknak az embereknek, akik már használjákMegrendelés

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Név:*
Keresztnév:*
E-mail:*
Ország:
Helység:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*
Telefonszám:*
Válaszd ki a csomagot:*
Páros jóga DVD csomag:
Páros jóga csomag tartalma a következő.
 • Az élet jógéja 4 lemezes DVD csomag.
 • Belépés "Az élet jógája" tagoknak létre hozott zárt oldalára.
 • Egy hold naptár hogy mindig tud, hogy éppen melyik  DVD kell elővenned a csomagból.
 • Egy Hatha jóga párosgyakorlatok DVD.
 • Egy 3+1 reggeli gyakorlatok DVD.
Egyedülálló jóga DVD csomag:
Második jóga DVD csomag tartalma a következő.
 • Az élet jógéja 4 lemezes DVD csomag.
 • Belépés "Az élet jógája" tagoknak létre hozott zárt oldalára.
 • Egy hold naptár hogy mindig tud, hogy éppen melyik  DVD kell elővenned a csomagbó.
 • Egy 3+1 reggeli gyakorlatok DVD.


Fizetési mód választás:*
Banki átutalás: Banki átutalásnál csak egyszerûen ki kell tölteni az online rendelési lapunkat. Ezzel jelzed felénk vásárlási szándékodat. Miután ezt megtetted, néhány percen belül kapsz tõlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelõ adatokkal és információkkal.
Postai utánvét: Szintén úgy, mint a banki utalásnál, csak egyszerûen ki kell töltened az online rendelési lapunkat. Ezzel jelzed felénk vásárlási szándékodat. Miután ezt megtetted, néhány percen belül kapsz tõlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelõ adatokkal és információkkal.
Darabszám:*
Összeg:
Személyes üzenet:
Tehát a "Megrendelem" gomb megnyomásával megrendeled az általad választot jóga DVD csomagot. A rendelésed követõen e-mailben visszaigazolom a rendelést és elküldöm a szükséges adatokat, illetve egy munkanapon belül telefonon is visszaigazolom rendelésed.


Kérlek, csak egyszer kattints, a vissza igazoló ablak néhány
másodpercen belül megjelenik!Amint elkezded Ildikóval a jógázást, akkor mellette sokkal több időd marad másra, és ráadásul nagyobb energiával és jókedvel tudod ellátni a napi feladatodat.


Ez a tanítás teljesen kezdő jógázók előtt zárt ajtókat nyit ki, egy teljesebb, egészségesebb élethez. Haladóknak fokozza a jógagyakorlatok jótékony hatását.

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, mellyel saját magadat hozod formába. Hiszen a jógagyakorlatok jótékony hatása, már rövid időn belül megmutatkozik.

Maradok tisztelettel a te szolgálatodban:

  Alíirás
         Oszvald Károly
 A JogaOtthon.hu szerzője
Oszvald Karesz 

Ui.: Életed nem attól lesz teljes, hogy mi vesz téged körül, ha nem attól, hogy hogyan érzed magadat a bőrödben. Ez viszont csak rajtad múlik.