Tedd teljesebbé, egészségesebbé és boldogabbá
az életed a jóga erejével!

Ne csak ábrándozz róla, hanem tegyél is érte, hogy
Te is részese legyél egy boldog, harmonikus életnek!Biztosan te is találkoztál már olyan napokkal, amikor úgy érezted, nem úgy mennek
a dolgok, mint ahogy szeretnéd és azt kívántad, bár csak tudnál rajta változtatni.
Elárulom tudsz rajta változtatni, hogy a nap mindig mosolyogjon rád, még ha
felhős is az ég.

Visszaemlékszem arra  a napra, amikor én kezdtem ismerkedni a jógával.
A hátam meghúzódott egy nagyobb megerőltetésnél, és több mint másfél éve kínlódtam már vele, hol jobban, hol kevésbé, de határozottan éreztem, hogy van hátam.  

Orvoshoz nem akartam menni, nem vagyok dokihoz járó típus, és bevallom őszintén, a saját problémám, vagyis feladatom magam szeretem megoldani, hiszen a test azért jelez, mert valamit nem jól tettem az életben.  Ez lehet akár egy rossz emelés, vagy akár egy rossz döntés, vagy döntésképtelenség eredménye.

De most nem is ezt akartam mondani, azaz írni. Ott tartottam, hogy nem vagyok egy dokihoz járó típus, a háthúzódásom viszont még mindig ott volt, ahová befészkelte magát.

Megpróbáltam mindent, amit az alternatív gyógymódok között találtam, kenőcsök, masszírozás, gyógyfürdő és mindegyik használt is, de egy idő után visszatért az ismert és kellemetlen érzés.

Elkezdtem azon gondolkodni, hogy így ötven felé, talán már nem kellene szeleburdiskodni az emelgetésekkel és itt nem a súlyemelésre gondolok, hanem a ház körüli munkára, egy kedves kis gyerek felemelésére, és persze a bevásárló táska cipelésre, ha egyszer utána az eredménye egy kellemetlen rossz testiérzet.

Eszembe jutottak azok a mondások, amit fiatal koromban kaptam, amikor az "öreg" munka társakat ugrattuk, hogy "mi van öreg, nem bírod", és a válasz majdnem  mindig ez volt, hogy "majd meg tudod, ha te is eléred ezt a kort", nem hittem nekik, hiszen fiatalon minden megy, mint a karikacsapás.


Gondolni a jelenre és a jövőre!

Igen gondolni kellene a jelen helyzetünkre és jövőnkre, hogy ebben az életben, egy testünk van és nem kapunk újat ha tönkre megy, a szervizelése meg nagyon költséges. 
Hiszen tudjuk, hogy mibe kerül a gyógyszer, de még az ingyenesnek mondott kórházi ellátás is többletkiadással jár egy család részére, nem beszélve a kiesett jövedelemről.

Éppen ezért, nem kihasználni, hanem táplálni, energikussá kellene tenni a testünket.
Bár meg is tesszük, ha van rá lehetőségünk el megyünk nyaralni, kirándulni, nagyokat sétálunk a friss levegőn és azt gondoljuk, hogy mindez elég.

Nem, nem elég, de erre akkor döbbenünk rá, amikor megjelennek a tünetek, kezdődő hátfájás, ízületi kopások, reumatikus fájdalmak, fáradtság, erőtlenség, kedvetlenség, életuntság. Folytathatnám a felsorolást, de minek, nem megrémiszteni akarlak, csak felhívni a figyelmed.


Nem kell, hogy Neked is a koroddal járjon!

Arra gondolsz, hogy mindez a koroddal jár, de kérdezem én, milyen élet az, ahol már, akár fiatalon is,  ízületi kopásról, hátfájásról, kimerültségről panaszkodunk.
Sok mindenre tudunk hivatkozni, a felgyorsult világra, a stresszes életre, túlhajszolt munkatempóra, és mindenre gondolunk ebben a teljesítmény orientált világunkban, csak a saját emberi lényünkre nem.

Kihasználjuk magunkat ameddig csak lehet és csak az utolsó pillanatokban, amikor már erőteljesen jelez a testünk, akkor fordulunk csak orvoshoz, visszük magunkat szervizelésre, ha egyáltalán még magunkat visszük.

Miért mondom, hogy szervizelés, azért, hogy legyen viszonyítás. Ha van gépkocsi a családban, akkor nem kell sokat magyaráznom, hiszen az autót elviszi a tulajdonosa, ha közeleg az olajcsere, feltölti ablakmosóval, megnézi a fékolajszintet, lemossa, kitakarítja.

Ha egy kis kopogás, vagy zörej hallatszik, már megy a szervízbe, nehogy valami nagyobb baja legyen, mert többe fog kerülni és ráadásul még oda lesz a hét-végi kirándulás a családdal, barátokkal, a kedvessel.

Ha ennyi figyelmet tudunk fordítani a minket körülvevő tárgyakra, akkor saját magunkra, a jobblétünkre miért nem. Elárulom, mert ezt nevelték belénk, a külső világunkat szépítjük és nem törődünk azzal, hogy mi történik belül, pedig a belső számít, hiszen belőlünk indul ki minden, a cselekedetünk és a külső megnyilvánulásunk, mind belülről a szellemünkből indul ki.

Biztos ismered a mondást "Ép testben ép lélek".


Találd meg Te is a megoldást!

Nekem ugyanúgy végig kellett járnom az utat és keresni a megoldást.
Engem egy hátfájás késztetett arra, hogy megoldást találjak az éppen
aktuális és sokáig elhúzódó problémámra, ezt a megoldást szeretném veled
megosztani, és ez nem más, mint a jóga. Igen, a jóga és annak rendszere.

A megoldás ott volt az orrom előtt, hiszen Mika Ildikóval már régen ismertük egymást, én mégsem vettem észre, hogy mit is kellene tennem a jobb közérzetemért.

Sokan vagyunk így ezzel, hogy ott a megoldás előttünk és mégsem élünk vele.
Pedig veszteni valónk nincs, mert mindenképpen nyerhetünk, csak el kell indítani a változást, és az kamatostól meghozza a kívánt eredményt.

Az első lépést viszont neked kell megtenni, és ez az, amitől mindenki idegenkedik, mert talán félünk az ismeretlentől. Pedig azért tenni kell, hogy jól éljünk.

Én szintén így voltam ezzel,  megoldást akartam a problémámra, ezért belevágtam és elkezdtem jógázni, először csak kétnaponta, és azt vettem észre, hogy nincs mit észrevennem, jól érzem magam, a kijelentés nemes egyszerűségével.

A hátamon nem jelentkezett a figyelmeztetés, hogy figyelj, még megvagyok,
és egy nyilalló fájással tudomásomra hozta meglétét. Elmúlt, nem éreztem a húzódást, és azóta sem érzem, és ezt csak a jógának köszönhetem.

Akkor még nem igazán értettem miként működik, ezért elkezdtem utána olvasni és rádöbbentem, hogy ennél egyszerűbb rendszerrel még nem találkoztam.

Egyszerűsége abban rejlik, hogy csak végzed a gyakorlatokat, figyeled a légzésed és a gyakorlatok hatását a tested pontjain, és a többit a tested, a szerveid, a nyirokcsomók, a tudat és a szellem végzi, anélkül, hogy erre nagyobb odafigyelést kellene fordítani.


Higgy magadban,
a megújulási képességedben!

Én nem gondoltam volna, hogy ekkora változást hoz az életemben a jóga, testileg  nagyon jól érzem magam, rugalmasabb vagyok, szellemileg frissebb, a gondolkodásomban kiegyensúlyozottabb.

Egy megfázás nálam úgy jelentkezik, hogy csak egy tüsszentés az egész. Nyugodtan merem állítani, hogy életem gyökeresen megváltozott, bár egy külső szemlélő, csak azt veszi észre, hogy fiatalosabb, energikusabb vagyok, de a legnagyobb dolog ebben, hogy ezt te is megtapasztalhatod, ha elkezded gyakorolni az Ildikó által rendszerbe szedett jóga gyakorlatokat.

A barátaim mindig azt mondják, hogy könnyű neked, hiszen nincs semmilyen problémád és ez igaz is, hiszen, már megoldandó feladatként, és játékosan oldom meg, a mások által problémának tekintett helyzeteket.

Én azt szeretném, hogy úgy mint nekem, neked is könnyebbek, egészségesebbek, boldogabbak legyenek a minden napjaid ebben az életedben. Ezért szeretném neked megmutatni hogyan működik ez a rendszer.

Ez a jóga rendszer a Hatha jóga gyakorlatain alapszik, ami már több ezer éve bizonyítja jótékony hatását.
Sikere abban rejlik, hogy egyszerre foglalkozik a test, a lélek, a szellem, és a tudat harmonikus fejlesztésével, így nem teremt diszharmóniát a fejlődésünkben.

És most lássuk, hogy mitől különleges Mika Ildikó Hatha jóga gyakorlatokon alapuló rendszere.

Különösebben nem különbözik a gyakorlatok végzése a Hatha jógától, hiszen a gyakorlatok ugyan azok,  egy valamiben azonban eltér, és ez sarkalatos pontja az egész rendszernek.


Néhány vélemény a jógáról, és tapasztalat a gyakorlatok elvégzése után.

Hihetetlen jó megtapasztalni a jóga jótékony hatásait. Sokan érdekesen néznek rám, ha ideges embernek azt mondom, jóga légzés!
Sajnos kevesen tudják,
miről beszélek.

Én mióta jógázom kb.6 éve, videóról, sokkal jobb fizikai állapotban vagyok sok velem egykorú nőnél. 45 éves elmúltam, és sokan kérdezik, mitől vagyok ilyen fitt.
JÓGA, ez a TITOK. Köszönöm.
Erzsi

Kati:
Nekem nagyon sokat segít, a gerinc, térd fájdalmaim megszűntek, hajlékonyabb vagyok, jobb az állólépességem, a tartásom.
Javult a koncentráló képességem, könnyebben megjegyzek dolgokat. Nyugodtabban fogadom a kellemetlen híreket.

Jógagyakorlatok kobra
Kobra a gerinc és hasizom meg nyujtásához.

Több mint egy hónapja végzem a gyakorlatokat, és minden egyes jógázás után úgy érzem, hogy teljesen felfrissültem.
Gitta

Ildikó ezt tapasztalta:
A jóga úgy érzem, segített megőrizni nyugalmamat a gyerekeimmel szemben türelmesebb vagyok hozzájuk frissebbnek érzem magam.

Egyre jobban és jobban érzem magam, javul a testtartásom, erősödnek az izmaim, nyugodtabb vagyok, a térdem kevésbé fáj és kevésbé dagad.
Zsuzsa

Edit:
Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, jobban viselem a stresszt. Egyenesebb a tartásom, rugalmasabb a járásom és valahogy mindig mindenre van időm.:-))

Marcsi
Javítja a közérzetemet, a légzéssel stressz oldó hatása van, és megtanulok befelé figyelni. Tapasztalom hogy az izomzatom sem olyan kötött már.

Kati:
Még kezdő vagyok, főleg a hátamat fájdítom és a lábamat, de már könnyebben hajolok és a nyújtás sem fáj. Nagyon jó érzés a gyakorlás után frissebben érzem magam.

Icu tapasztalata:
Én 7 éve jógázom 72 kg-osan kezdtem, most 50 kg vagyok, és l56 cm. Nagyon jó a jógától a közérzetem, könnyen mozgok, jók a reflexeim, nem fáradok el hamar, nem vagyok ideges. Az általános közérzetem százszor jobb, mint mielőtt elkezdtem jógázni.

Jógagyakorlat
Hátra nyujtot lábtartás alátámasztással

Timi
Amióta jógázom olajozottabban mozgok.
Volt, amikor 1-2 hónapot nem jógáztam, nagyon hiányzott. De amikor ujból elkezdem, utána minden porcikámban fantasztikusan éreztem magam.

Katalin:
Hitet ad abban, hogy bármilyen testalkattal, bármilyen korban tehetek saját magamért, kezdhetek valami újat és az életem alakítása nemcsak a körülménytől, hanem a saját akaratomtól is függ.

Jóga gyakorlatok
Faállás, hogy mindig egyensúlyban legyél


Ennél a jóga rendszernél segítségül hívjuk a makrokozmoszt, vagyis a csillagokat, a Holdat és a föld természeti erejét, miközben a gyakorlatokat végezzük, hogy minél eredményesebb hatást tudjunk a legrövidebb idő alatt elérni.

Biztosan hallottad már, de ha még nem, akkor most elárulom, hogy minden testrészünk, belső szervünk egy-egy csillagálláshoz van társítva, pl. a

Kos csillagjegyéhez a fej, az arc és az idegrendszer tartozik.


A Bikához a nyak, mandula és a pajzsmirigy.

Később még részletesen lesz ismertetve a csillagjegyekhez társított testrész, de most nézzük meg
ez miért is jó nekünk, és hogy tudjuk még jobban az előnyünkre fordítani, ezt a több évezredes tudást.

Mi köze a Holdnak az egészhez?

Mint ahogy a csillagok, a Hold állása is hatással van a testünkre, sokkal közvetlenebbül, mint ahogyan azt gondolnánk, elég csak az ár- apály jelenségre gondolnunk.

A Hold fázisához igazított jógagyakorlatok azért fontosak, mert minden gyakorlat, amit az adott testrészért, belső szervek megújulásáért, tisztulásáért, regenerálásáért teszünk, sokkal intenzívebben fejti ki, jótékony hatását a szervezetünkre.

Tehát az egésznek a lényege, hogy olyan jógagyakorlatokat végzünk a Hold állását figyelembe véve, ami energetizálja, tonizálja azt a testrészt úgy, hogy a Hold energiája erre még külön rásegít, ez által fokozva a gyakorlat jótékony hatását.

Például, ha a Hold a Kos csillagképben van, akkor a fej, az arc és az idegrendszerhez  tartozó, erősítő gyakorlatokat érdemes gyakorolni, ha a Bikában, akkor a bikához tartozó testrészek erősítéséhez tartozó gyakorlatokat.

Az élet jógája című DVD-én a jógagyakorlatok így lettek összeállítva. Figyelembe véve ezeket a szempontokat, hogy a gyakorlat végzésénél minél hatásosabban érvényesüljön a gyakorlat  jótékony hatása.

Most nézd meg, az adott csillagképekhez
milyen testrészek és szervek sorolhatók.

pont Kos - fej, arc, agy, idegrendszer
pont Bika - nyak, torok, vállak felső része, mandula, pajzsmirigy
pont Ikrek - karok, kezek, vállak, tüdő, légzőrendszer
pont Rák - mellkas, mell, gyomor
pont Oroszlán - hát teljes izomzata, hátgerinc, szív, vérkeringés
pont Szűz - has alsó része, hasüregiszervek, vékony,-vastagbél, emésztés
pont Mérleg - derék, csipő, fenék izomzata és a vesék
pont Skorpió - ivarszervek, petefészek, méh, herék, húgyhólyag
pont Nyilas - comb, medence, keresztcsont, máj, méregtelenitő szervek
pont Bak - térd, csontok, ízületek és a bőrünk
pont Vízöntő - lábszár, boka, visszerek
pont Halak - lábfej, lábujjak, talp, nyirokrendszer

Jól van, de azt honnan tudom, hogy a Hold éppen melyik csillagjegyben tartózkodik.

Nos ebben lesz segítségedre az éppen aktuális holdnaptár, melynek színei még pontosabban mutatják,
hogy éppen melyik lemezt kell elővenned a gyakorlatok végzéséhez.

Holdnaptár

Láthatod most már, hogy semmi különleges nincs a gyakorlatokban, csak úgy vannak csoportosítva, hogy az adott holdfázisnál, a holdfázisnak megfelelő jóga gyakorlatokat végezzük, ezáltal minél jobban segítve a test, a szellem, a tudat és a lélek fejlődését.

Itt bele nézhetsz a DVD-n található gyakorlatokba.


jogaotthon.huA DVD-ken található gyakorlatok

Az 1. DVD a Kos, Bika, Ikrek csillagjegyek által meghatározott testrészek lesznek átmozgatva a hozzájuk tartozó jóga gyakorlatokkal.

Bemelegítő gyakorlatok
Faállás- Vrkszászana
Fejenállás több szakaszban- Sirsászászana
Kisgyermekpóz- Szalamba balászana
Daruállás- Bakászana
Tehénfej ülés- Gomukhászana
Hátsó imatartás- Pranámászana
Sas állás- Garudászana
Inga
Imatartás- Pranámászana
Íjtartás- Ákarna Dhanurászana
Relaxálás- Meditáció
A 2. DVD a Rák, Oroszlán, Szűz csillagjegyek által meghatározott testrészek
lesznek átmozgatva, a hozzájuk tartozó jóga gyakorlatokkal.

Bemelegítő gyakorlatok
Törzsforditás ülésben- Parivritta szakhászana
Egylábas előrehajlás- Ardha baddha padma paszcsimottanászana
Előrehajlás pároslábbal, lábfejgyakorlattal- Paszcsimottanászana
Szfinx póz-Szfix ászana
Kobra-Bhudzsangászana
Csipőfordítás hanyattfekvésben- Dzsathara parivartanászana
Fekvő széloldó póz, lábkulcsolás- Szupta pavanamuktászana
Gerinccsavarás lábkulcsolással- Sava udarakarsanászana
Teljes jógalégzés gyakorlása
Napüdvözlet gyakorlatsor- Szurja Namászkár
Hasbehuzás állóhelyzetben- Uddijána bandha
Relaxálás-Meditáció
A 3. DVD a Mérleg, Skorpió, Nyilas csillagjegyek által meghatározott testrészek
lesznek átmozgatva a hozzájuk tartozó jóga gyakorlatokkal.

Bemelegítő gyakorlatok
Faállás-Vrkszászana
Álló fél lótusztartás hátsó karfüzéssel
Táncpóz-Natarádzsászana
Háromszögtartás-Trikonászana
Oldalsó háromszögtartás-Utthita trikonászana
Átlós háromszögtartás-Parivrtta trikonászana
Támadóállás-Virabhadrászana
Oldalirányú félhold-Parszava ardha csandrászana
Előrehajlás terpeszben-Praszarita Padottanászana
Bámészpóz
Vasaló deszka (derékszög póz)-Szamakónászana
Mérlegállás-Éka pádászana
Félhold-Ardha csandrászana
Kapú-Parighászana I.-II.
Pároslábemelés oldalfekvésben
Lábemelés lábujjfogással oldalfekvésben
Gerinchajlitó póz-Méru Ákarsanászana
Szöcske-Szalabhászana
Vállpóz-Kandharászana
Magzatpóz-Pindászana
Relaxálás-Meditáció
A 4. DVD a Bak, Vízöntő, Halak csillagjegyek által meghatározott testrészek
lesznek átmozgatva a hozzájuk tartozó jóga gyakorlatokkal.

Bemelegítő gyakorlatok
Szék póz- Uttkatászana I.
Térd körzés
Tron kitartás- Uttkatászana II.
Siva póza- Natarádzsászana I.
Fél teve- Ardha Ustrászana
Egylábas fej, térden tartás- Triagra mukhaikapada paszcsimottanászana
Teve póz- Ustrászana
Kisgyermek póz- Balászana
Fekvő póz sarok üléssel- Szupta Vadzsrászana
Odalnyújtás terpeszben- Parszva upaviszta konászana
Oldalnyújtás Z ülésben
Elöre hajlás Z ülésben- Saithiljászana
Teljes pillangó
Oldalhajlás ülésben
Lebegő ülés
Csónak- Utthita Haszta Mérudondászana
Gyertya- Szarvangászana
Eke- Halászana
Tigris- Vjághrászana
Macska- Mardzsariászana
Lefelénéző kutya- Parvatászana
Relaxálás- Meditáció

Megkérdeztük vásárlóinkat,
mi a véleményük Az élet jógája DVD-ről.Kedves Károly!

A DVD-rõl nagyon jó a tapasztalatom. A gyakorlatok jól követhetõek, hétrõl-hétre érzem, hogy egyre jobban sikerül a végrehajtásuk. Mind az egyensúlyérzékem, mind a hajlékonyságom sokat fejlõdött.
A gyerekek mellett elég kevés idõm van napközben a kikapcsolódásra, lassításra, így a jóga abban is segít, hogy feltöltõdjek és egy kicsit magamra is figyelhessek. Kellemes, megnyugtató a gyakorlatok közben hallható zene és a szép környezet is.
Már a hírlevelek alatt megszoktam Ildikó nyugodt, csendes stílusát, ezért számomra külön elõnye a DVD-nek, hogy õ mutatja be a gyakorlatokat.

                                              AngiKedves Károly

Az élet jógája DVD-kel nagyon meg vagyok elégedve! A jogázás már jó ideje az életem részévé vált, de mióta önnel felvettem a kapcsolatot még inkább elsajátítom a gyakorlatokat! Mindenkinek ajánlom én csak jót tudok róla mondani! A felszabadult mozgásomat a jogának köszönhetem, a munkám során ez nagyon fontos mivel nõvérként dolgozom már közel 20-éve!

                       Tisztelettel Ferenczi Gézáné. Ami.Kedves Károly!

Nagyon szeretem a DVD-n szereplő gyakorlatokat. Határozottan érzem a változást mind lelki, mind fizikai értelemben.
Annak ellenére hogy könnyebb aerobikot is csinálom, ez teljesen mást ad nekem.  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetõségre és ajánlom mindenkinek!
                         
                         Üdvözlettel: MariannTisztelt Károly!
 
Már évek óta jógázom és a jógától, beleértve az Élet jógája címû dvdt nagyon sokat kaptam. Tudni kell, hogy én 14 éves korom óta mozgássérült, féloldali bénult vagyok. Nagyon rossz volt az egyensúlyérzékem,de hiszem, hogy a jógának is köszönhetem, hogy rengeteget javult az egyensúlyom is. Volt összehasonlítási alapom és el kell, hogy mondjam, hogy sok új ászanával, jógapózzal gyarapodott a tudásom Az élet jógája dvd által.
Én csak köszönettel tartozom a jógának és mindenkinek szívbõl tudom ajánlani akár lelki akár testi bajok gyógyítására. A gondolatnak teremtõ ereje van.

Tisztelettel: Lengyel Andrea


Tisztelt Ildikó és Károly!

Nagy örömömre szolgált, hogy elkészítették ezt a DVD sorozatot.A lakhelyemhez közel sajnos nem találtam megfelelő jóga órát.
Vagy időben, vagy minőségében nem felelt meg az elvárásomnak. gy az interneten nézegettem jógával kapcsolatos oldalakat.

Magyar nyelvű nem sok van, de szerencsémre rátaláltam a Jógaotthon oldalára. Fel is iratkoztam, kaptam is a
hírleveleket. Így ismerkedtem meg az Ildikó által oktatott jógával.
 
Nagyon megtetszett.
 
Karácsony előtt pedig jött a lehetőség, egy még átfogóbb, komplex, több órát összefogó DVD sorozat megvásárlására. Az ár is nagyon kedvező. Nem gondolkodtam, cselekedtem.  Én ezt a lehetőséget Önöktől ajándéknak tekintettem.

Megrendeltem.

Amikor megérkezett, rögtön végignéztem. Akkor még nem csináltam, csak "meglestem" a gyakorlatokat. Másnap viszont már beiktattam a napi elfoglaltságok közé a jógaórámat. Nagyon tetszett. Azóta
hetente két-három alkalommal végzem a gyakorlatokat

Különösen örülök, hogy az otthonomban "járhatok" jógaórára. Így nincs plusz kötöttség, nem kell másokhoz alkalmazkodni, hidegben, esőben róni a sötét utcákat. A mikor idom
engedi- márpedig engedi, mert fontos nekem a jóga,- csak beteszem az aktuális DVD-t, és már kezdődhet is az én személyre szabott jógaórám.

Még egyszer köszönöm ezt a lehetőséget!
Csak ajánlani tudom minden érdeklődőnek ezt a DVD összeállítást!
                       
Jó egészséget kívánok mindenkinek a jóga segítségével!

                 Csórné Bea Most nézd meg Évinek miben segítet a jóga

Amint láthatod ez az egyedülálló rendszer, igen hatásos.


A gyakorlás által nem csak egészségesebb leszel, hanem szellemileg is felfrissülsz, koncentráció képességed javul. Ezt úgy éred el, hogy a gyakorlatok végzése közben figyeled a tested és légzésed.
Így nem csak fizikailag hat rád, hanem egész lényedre, szellemiségedre, így segítve fejlődésedet a világban.

A jóga gyakorlásával a tested megfiatalodik, rugalmasabb leszel, a bőr kisimul, kevesebb idő alatt sokkal kipihentebb leszel. Elősegíti a keringést és az emésztést, nem kellenek különböző praktikák (gyógyszerek, serkentők), hogy jól érezd magad.

A jóga gyakorlatok rendszeres végzésével életed minősége nagymértékben javul. Érzelmeid,
gondolataid letisztulnak, teljesítményed növekszik. Az elme nyugalma és koncentrációja által
magasabb szintű tudatállapot érhető el, így döntésed határozottabb lesz.

Kezdheted a napod  frissen és egészségesen és ehhez nem kell mást tenned, csak a napi teendőid között, egy kis időt fordítani magadra.


Most nézd meg, hogy miből is áll ez a csomag:

 4 db DVD lemezből,  ami darabonként másfél óra
jóga tanításról szól. Kezdve az adott holdfázisok ismertetésével, a bemelegítő gyakorlaton át a jóga gyakorlásáig, melyet egy relaxáció,-meditáció zár le. A csomag tartalma még egy holdnaptár amin meg tudod nézni, hogy éppen melyik lemezt kell elővenned a gyakorláshoz. Plusz belépést nyersz egy zárt oldalra, ahol a DVD-n szerepló összes gyakorlatnak a leírását megtalálod, részletezve a tulajdonságait és hogy mire van jó hatással, kinek javallott és kinek nem, milyen szervekre hatnak és mikor célszerű gyakorolni ahhoz, hogy a legjobban érvényesüljön a jótékony hatásuk.


  

4 db DVD lemezből, ami darabonként másfél óra
jóga tanításról szól. Kezdve az adott lemezen található holdfázisok ismertetésével, a bemelegítő gyakorlaton át a jóga gyakorlásáig, melyet egy relaxáció,-meditáció zár le.
Jóga DVD

Egy holdnaptárt, ami megmutatja neked, hogy éppen melyik lemezen lévő gyakorlatokkal érdemes foglalkoznod. Hold naptár

Belépés "Az élet jógája" zárt oldalára, ahol a DVD-n szereplő összes gyakorlat bemutatását és leírását megtalálod
Részletezve a gyakorlat tulajdonságát, hogy milyen szervekre, testrészekre van jótékony hatással, kinek javallott, kinek nem, és mikor célszerű őket gyakorolnod ahhoz, hogy a legjobban érvényesüljön a jótékony hatásuk.

Az oldal folyamatos feltöltés alatt


+ egy 45 perces jóga videó,
amit a zárt oldalon tudsz teljes terjedelemben megnézni >>>

Mégis, mibe fog kerülni?

Egy ilyen összetett jóga tanítást adó anyag a jóga stúdiókban, alaphangon is 40-60.000 Forint között mozog, amit 8-10 alkalommal adnak le neked. Természetesen megvan a stúdióknak is a varázsa, hiszen olyan emberekkel együtt tudsz gyakorolni, akiknek ez irányú érdeklődési körük közös.

De mi van akkor,

 • ha éppen nincs rá időd, de mindenképpen szeretnéd jobban megismerni a jóga gyakorlatokat
 • ha nincs a közeledben ilyen lehetőség 
 • ha jobban el szeretnéd mélyíteni a jelenlegi tudásodat
 • ha kötetlenül szeretnél gyakorolni és nem a csoporthoz igazodva
 • ha gyors vagy lassú az a tempó, ahogy közösen haladtok
 • ha nem mered még felvállalni magad egy közös gyakorlásra
 • ha ....., ha ......, ha .......

Lehetne folytatni a sort azokkal az indokokkal amiket felállítottál magadnak, hogy miért ne menj el, pedig már régóta szeretted volna, jobban megismerni a jógát

Most itt a lehetőség, hogy ehhez a tudáshoz egy nagyon kedvezményes áron juss hozzá, és ez most kevesebbe kerül, mint egy sima 10 alkalmas bérlet, egy jóga stúdióba.

Milyen előnyökkel jár, ha ezt a megoldást választod?

 • Bármikor a saját időbeosztásod szerint gyakorolhatsz, vissza nézheted, ismételhetsz.
 • Nem kell felállnod a relaxálásnál amibe éppen bele aludtál, mert el kell hagyni a stúdiót.
 • A gyakorlás után kényelmesen le tudsz tisztálkodni, hiszen otthon vagy.
 • Az ismerőseidet is áthívhatod egy-egy közös gyakorlásra és nekik már nem kerül pénzbe.:-)))
 • Mert most igen kedvező áron juthatsz ehhez a rendkívüli DVD csomaghoz.


Ezért most a 4 lemezes (lemezenként 11/2 óra) DVD csomagért és a zárt oldalra való belépésért,

Most igen kedvező áron,
15890
Forint helyett,

csak 13890 Forintért kapható!


Viszont amennyiben a postai utánvétes megrendelést választod, úgy ebben az esetben +1300 Forint postai utánvétdíj költséged is lesz, így a DVD csomag ára összesen 17780 Forint helyett, most csak 15190 Forintba fog kerülni.

Europai Uniós országból érkező megrendelés esetén a fenti árakon kívül

1500 Forint  plusz postázási költség kerül elszámolásra.
 Ugye ez nagyon jól hangzik? :-)))


És még valami!

Természetesen garancia is van.
Mivel teljesen biztos vagyok abban, hogy az általad kiválasztott  DVD csomagban szereplő jógagyakorlatok rendszeres végzésének hatására, már rövid idő elteltével, pozitív változások indulnak el az életedben.

Ezért egy teljes évig 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalok a DVD csomagra. Ha visszaküldöd nekünk a csomagot bármikor, egy éven belül azzal, hogy a lemezeken található, rendszeresen végzett jóga gyakorlatok, nálad nem hoztak semmilyen pozitív változást, ezért nem érte meg az árát, ebben az esetben kérdés nélkül visszafizetjük a DVD csomag teljes vételárát. 


Gyakorlatilag semmit nem kockáztatsz! Te döntöd el, hogy ez a rendkívüli  DVD csomag,
a zárt oldallal és a benne lévő tanítással a hasznodra lesz, vagy lemondasz róla.Kérlek, most töltsd ki az alábbi megrendelő lapot,
mely révén a fent részletezett rendkívül kedvező feltételekkel tulajdonosa leszel,
"Az élet jógája" négy lemezes DVD-nek, és jógosulttá válsz a zárt oldalra való belépéshez.


MEGRENDELÉS

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.
Név:*
Keresztnév:*
E-mail:*
Ország:
Helység:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*
Telefonszám:*
a rendelés visszaigazolásához


Fizetési mód kiválasztás:*
Banki átutalás:   Banki átutalásnál csak egyszerűen ki kell tölteni az online rendelési lapunkat. Ezzel jelzed felénk vásárlási szándékodat. Miután ezt megtetted, néhány percen belül kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelő adatokkal és információkkal. 


Postai utánvét: Szintén úgy, mint a banki utalásnál, csak egyszerűen ki kell töltened az online rendelési lapunkat. Ezzel jelzed felénk vásárlási szándékodat. Miután ezt megtetted, néhány percen belül kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, a megfelelő adatokkal és információkkal. 
Darabszám:*
Fizetendõ összeg: Forint
Személyes üzenet:

Tehát a "Megrendelem" gomb megnyomásával a fent részletezett rendkívűl kedvező feltételekkel megrendeled  "Az élet jógája" 4 lemezes DVD-t és a zárt oldalra való belépésednek a jogát, ahol plusz jóga videót találsz.

A rendelésed követően: E-mailben visszaigazolom a rendelésed és elküldöm a szükséges adatokat, illetve egy munkanapon belül telefonon is egyeztetem rendelésedet.

Kérlek, csak egyszer kattints a vissza igazoló ablak néhány másodpercen belül megjelenik!

Ígérem, amint elkezded Ildikóval a jógázást, akkor mellette sokkal több időd marad másra,

és ráadásul nagyobb energiával és jókedvvel tudod ellátni a napi feladatodat.

Ez a tanítás teljesen kezdő jógázók előtt zárt ajtókat nyit ki, egy teljesebb, egészségesebb élethez, haladóknak fokozza a jógagyakorlatok jótékony hatását.

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hiszen a jógagyakorlatok jótékony hatása, már rövid időn belül megmutatkozik.


Maradok tisztelettel a te szolgálatodban:

  Alíirás
         Oszvald Károly
 A JogaOtthon.hu szerzője
Oszvald Karesz 


Ui.: Emlékszel még a szervízes példára, hát add meg magadnak, ami neked jár ahhoz, hogy orvosoddal, csak köszönő viszonyban legyél, vagy ha kedveled, akkor inkább baráti partikon találkozz vele, ne páciensként a rendelőbe.:-)))

UUi.: Ez csak egyszeri befektetés, de tudom, hogy "Az élet jógája" gyakorlásával, egy életre biztosítod a jó közérzeted!  Azt mondják az Aspirin sok mindenre jó, Én azt mondom, hogy Az élet jógája nagyban hozzásegít egy élhetőbb, boldogabb, teljesebb emberi élethez. Csak rajtad áll, hogy melyik lehetőséggel élsz.